dimecres, 6 d’abril del 2005

Frases mítiques a París

"Anem a fer un paqui?" --> paqui: nom escurçat de paquistanès --> paquistanès: local molt petit (un metre i mig d'ample per tres metres de llarg) on es pot comprar productes de primera necessitat: menjar i begudes sobretot. I tot això a un preu força més econòmic que no la botiga del costat.

"No veieu res estrany? Als bars només hi ha homes" --> frase dita mentre passegem per un barri al costat del centre Pompidou. Es veu que és el barri gay. La carina pixant-se de riure, en jordi i jo amb ganes de marxar tant ràpidament com sigui possible.

"-On deixo aquesta cullera?
-Darrera teu tens una planta i un test. " --> obviament, la cullera per remenar el cafè va anar a parar al test. (veure foto adjunta. Com podreu observar, aquesta pregunta es va fer tres cops i sempre va rebre la mateixa resposta)

"La parada de metro x (li dic x perquè no me'n recordo del nom) està tancada per obres. Haurem de baixar a la següent." --> certament, la parada estava tancada, però a partir de les nou del vespre ... i m'ho van estar recordant tot el viatge.