diumenge, 2 d’octubre del 2011

Marxa de Palol de Revardit

Avui era la 21a edició d'aquesta marxa i recordo perfectament com vaig fer, com a mínim, les sis o set primeres edicions. Abans se sortida del mig del poble, fent les inscripcions a l'ajuntament, i aparcàvem al bell mig d'un camp. Avui, quan hi hem passat, tot això havia canviat. L'ajuntament ha estat reformat, el pàrquing és ara un carrer amb cases aïllades i aquell petit castell està ara reformat i li estan fent una fossa al seu voltant i tot, amb el seu corresponent pont llevadís. 

Des de fa algunes edicions, la sortida és al pavelló de La Banyeta, just al costat de l'autovia que porta a Banyoles. Després de les inscripcions, m'he trobat en Narcís i la Sílvia, l'Albert Figueras i en David. Escalfament de rigor i sortida ràpida ja que havia d'estar d'hora a casa per anar a una desfilada de moda a Torroella. Els primers cinc quilòmetres tendeixen a pujar fins arribar a Palol de Revardit. A partir d'allà, tot ve més avall fins que creuem l'autovia a l'alçada de Riudellots de la Creu. Fins a l'arribada només queda una petita pujada que et permet arribar de baixada i fer més bona cara quan creues la línia d'arribada.

Com passa en totes les marxes, si fa anys la cursa era de 12 quilòmetres, avui no ha arribat ni als 10. Concretament, 9'41 amb un temps de 42m55s, a un ritme de 4m34s el quilòmetre. Us deixo l'enllaç del wikiloc amb el perfil altimètric i el recorregut.