dimecres, 24 de febrer del 2010

quanta hipocresia ...

Dimiteix un vocal del PP de la comissió de Seguretat Viària del Congrés després de donar positiu d'alcoholèmia


El diputat del PP Nacho Uriarte, president de Noves Generacions del partit, ha anunciat avui la seva dimissió com a vocal de la comissió de Seguretat Viària del Congrés després que fos sorprès divendres passat en un control de trànsit amb una taxa d'alcoholèmia superior a la permesa.

El PP ha informat en un comunicat de la decisió d'Uriarte d'abandonar la comissió, al transcendir que aquest matí estava citat a un judici ràpid als jutjats de Madrid per la citada sanció. Al diputat se li ha retirat el permís de conduir després de superar la taxa d'alcoholèmia permesa.

Segons ha relatat Uriarte, els fets van tenir lloc divendres passat a la nit, quan el cotxe que conduïa es va veure implicat en una col·lisió "lleu" amb un altre turisme al centre de Madrid.

Encara que no es van registrar danys en cap dels dos vehicles ni en els que els ocupaven, la Policia Local va fer un control d'alcoholèmia a tots dos, en el qual Uriarte va donar positiu. La sanció al president de Noves Generacions del PP ha estat la retirada del permís de conduir.

EL PERIODICO

Nacho Uriarte, diputat del PP, en un acte el novembre del 2008. Foto: ARXIU / JOSÉ LUIS ROCA