dissabte, 20 de febrer del 2010

Goteres, youtube i represàlies

Les deficiències al pavelló fan enfrontar el Bisbal Bàsquet i l'Ajuntament

El club penja un vídeo de denúncia a internet i l'alcalde parla de fets puntuals

El CE Bisbal Bàsquet ha penjat un vídeo al Youtube en què denuncia que hi ha goteres al pavelló i que es troba en molt mal estat. Pel president de l'entitat, Joan Ferrer, els han represaliat per mostrar-ho, perquè ara els fan canviar el material de lloc. L'alcalde, Lluís Sais, afirma que les goteres s'han produït per unes obres puntuals, així que «no es pot vendre com un estat habitual del pavelló».

«Quan no són goteres són dutxes que no ragen i, si no, és la pista.» Així denunciava el president del Bisbal Bàsquet, Joan Ferrer, que el pavelló –que aviat farà trenta anys que és fet– té problemes com ara els de les dutxes: «En ragen la meitat», afirma, i «hi ha goteres al vestíbul, a les grades i a la pista.» Amb les pluges dels darrers dies l'entitat va filmar un vídeo que han penjat al Youtube en què mostren un magatzem ple de material seu en què s'hi ha filtrat l'aigua. També denuncien que des de l'Ajuntament van rebre «pressions» per treure aquest vídeo i que, com que no ho van fer, els fan desallotjar el magatzem «en 48 hores», segons explica Joan Ferrer. El president de l'entitat també hi afegeix que «passen vergonya» quan reben els equips visitants. Tot i això, reconeixen que en mandats anteriors els problemes ja existien i que el pavelló ja va néixer amb problemàtiques. L'alcalde ha indicat que «se'ls va demanar» que traguessin el vídeo del Youtube perquè «manipula la realitat», ja que les goteres «són fruit de la instal·lació d'unes vidrieres i encara falta una planxa per acabar-ho» i «no es pot vendre que això sigui un estat habitual del pavelló». Pel que fa al canvi d'ubicació, afirma que «se'ls ha proporcionat un lloc perquè si torna a ploure no passi el mateix».

EL PUNT

Les goteres, que jo sàpiga, fa temps que hi són, abans que es fessin les obres de la vidriera. I el lloc proporcionat on és, al mig del carrer? D'això se'n diu represàlia.