divendres, 13 de novembre del 2009

només aconsegueixen les coses a través de pressions ... quina gentussa

Facebook tanca un grup catalanista per ofensiu

Més de 16.000 persones havien decidit expressar la seva catalanitat a través d'un grup de la xarxa social Facebook. S'havien adherit a Els Catalans No Som Espanyols. Però des de dilluns passat el grup ha estat eliminat.

Els administradors de la xarxa social, que ja compta amb 250 milions d'usuaris, van enviar un missatge als creadors del grup on se'ls comunicava que el grup havia estat clausurat perquè incomplia les condicions d'ús. "Entre d'altres coses, els grups ofensius, intimidatoris o obscens no estan permesos. També retirem els que ataquen individus o grups de persones concrets, o que anuncien un producte o servei", argumenta el text de l'organització.

Segons els seus creadors, Els Catalans No Som Espanyols "sempre s’havia caracteritzat pel seu tarannà dialogant amb tots els seus membres, fins i tot quan algun infiltrat s’hi adheria per fer-hi fressa o escarni". El creador Jordi Calls Pedrós explica que ho troba "molt injust" perquè ells seguien "un dels principis de Facebook: intercanviar idees".

Però no només això. Creuen que el tancament del seu grup es deu al fet que membres d'altres com Cataluña es España, amb 18.299 membres, o ¿A que encuentro 100.000 catalanes que opinan que Cataluña es España?, amb 9.665, van denunciar insistentment l’existència del grup catalanista i per això l’administració de Facebook va procedir a tancar-lo. De fet, en aquest pàgina defensora de la unitat d'Espanya, avui es comentava amb sornegueria el tancament del grup català.

AVUI

http://www.tcd.ie/disability/projects/DS3/images/facebook.jpg