dijous, 22 de febrer del 2007

Tot apunta que l'home que va morir en ser empès a la via del metro i el jove que l'hi va llançar no es coneixien


Els Mossos d'Esquadra fan les diferents diligències d'investigació per aclarir el mòbil del crim a l'estació de Navas de la línia 1 del metro de Barcelona. Els fets van tenir lloc a dos quarts de quatre de la tarda. Sembla que el noi detingut va llançar un home a la via quan passava el comboi i aquest va morir. Tot apunta que no hi va haver discussió prèvia entre víctima i agressor i no es descarta que ni es coneguessin.

A quarts de quatre de la tarda, a la parada de Navas, un jove de 29 anys en va empènyer un altre de 40 just quan arribava el comboi. La víctima va morir atropellada. Usuaris i agents de seguretat del metro van retenir per la força el presumpte autor de l'homicidi fins que van arribar els Mossos d'Esquadra, que el van detenir.

Ara s'investiga què va portar el jove a empènyer l'home. En un primer moment es va apuntar que tots dos havien mantingut una acalorada discussió abans del tràgic final, o que el jove havia intentat atracar l'home i que, davant la seva resistència, l'havia acabat empenyent a la via. Però el cert és que ara sembla que pren força la hipòtesi que víctima i agressor no es coneixien.

Diversos testimonis van explicar que l'agressor va anar directament cap a la víctima i el va empènyer per l'esquena, sense cap baralla prèvia. Fonts de la investigació també han indicat que les imatges de les càmeres de seguretat de l'estació no mostren cap discussió prèvia a l'empenta que va acabar amb la vida de l'home. També han informat que la persona morta no ha estat identificada i que no hi ha indicis que víctima i agressor es coneguessin amb anterioritat a l'incident.

TELENOTICIES

Al final no es podrà anar tranquil per aquesta vida. Et pot caure un tros de gel del cel o que un sonat t'empenyi a la via del metro.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per tant el millor que es pot fer és aprofitar cada segon que es té.

I APROFITO PER FELICITAR-TE :)
PER MOLTS ANYS GUAPO!