dijous, 15 de febrer del 2007



Sort n'hi ha de l'Eto'o
Passa-ho!
Iu Forn


En un país on l'Estat de dret està més que garantit, la independència judicial és model a seguir per la resta del planeta (o més), la ultradreta està totalment allunyada dels mitjans de comunicació que marquen l'agenda política i informativa, l'Estatut té un gran futur (i el seu desplegament encara més), les víctimes d'ETA no són manipulades de forma indigna, el catalanisme i el nacionalisme no estan en crisi a pesar dels esforços del PP per desviar el debat, aquests dies no s'estrena (ni molt menys) Involució autonòmica II. La LOAPA contraataca, tenim un servei de trens de rodalia que és l'enveja de tot el Sistema Solar, gaudim d'un aeroport de primer nivell al qual es pot arribar utilitzant un transport públic modèlic, amb uns túnels exemple de consistència i fermesa, on les inversions del ministeri de Foment desborden el pressupost anual (o més), el govern té un liderat carismàtic i una cohesió interna a prova de Loctite, l'oposició no es dedica a fer demagògia amb qualsevol tema per aconseguir col·locar un titular... Vaja, que en un país tan fantàstic on mai passa res, calia algun tema que generés debat de veritat. Així va ser com les forces del poder en la foscor van trucar al Barça.
-Jan, podries organitzar-nos un sidral fort perquè la gent tingui algun tema per discutir?
-Esperin, que parlaré amb la gent que mana realment al club... (Veu en segon terme.) Cunyat, pots dir-li al teu amic Eto'o que manifesti unes cosetes? I la premsa, ens podrà ajudar inflant la cosa com un ninot de la Michelin? (Torna la veu de Laporta en primer pla.) Fet.
-I posats a demanar... Podrien tancar el tema en 24 hores com si no hagués passat res. És que així els tindrem entretinguts dos dies més discutint sobre com s'ha solucionat un tema que semblava la fi del club.
-Cap problema.
-Doncs moltes gràcies i fins a una altra.
-A la seva disposició. Recordi que som més que un club.