dilluns, 31 d’octubre del 2005

És nena !!!!!!


Ja tenim la monarquia salvaguardada !!!! Quin patir aquesta nit, esperant que tot anés bé perquè la monarquia espanyola, amb tants segles de tradició, s'hi estava jugant la seva perpetuació al poder.

Però hi ha hagut un petit problema que potser no havien previst. I és que ha sortit nena. I què vol dir això? Doncs que si els princeps tenen un altre fill i és varó, aquest seria l'hereu. Com va passar amb Felip i Elena. O sigui, la llei sàlica.

Però la constitució diu tot el contrari. Diu que hi ha d'haver igualtat en sexe i això no succeeix en la monarquia. Ara, tots a córrer a canviar-la. Però clar, si es canvia i es dona igualtat en la successió de la monarquia, el príncep Felip hauria de deixar de ser el primogènit i que ho fos la infanta Elena oi? I el futur rei seria en Froilán, i el rei consort en Marichalar ... O farem una llei amb una simple exepció, igualtat de sexe però a partir del príncep Felip.

I si segons el PP l'estatut és una reforma constitucional que trenca la unitat d'Espanya, serà la petita Elionor un motiu de trencament de l'estat ja que implica també la reforma constitucional? Doncs si és així, visca la petita Elionor !!