diumenge, 23 de setembre del 2012

La marxa de Monells

Dues setmanes més tard del que era habitual (els darrers anys se celebrava pels voltants de la Diada), avui s'ha celebrat la marxa de Monells. La sortida era força aviat, a les 8, i anant-hi encara era força fosc. Els núvols baixos, a més, no ajudaven a que el sol fes acte de presència. Ben aparcat a l'ICRA, he anat cap al camp de futbol a fer-hi la inscripció. Allà ja hi era l'Àngel i com que hem vist que no hi havia gaire gent, hem decidit canviar-nos i començar a córrer abans d'hora.

Hem sortit direcció sud seguint el camí que ens hauria portat fins als Quatre Camins (on pots decidir anar cap a Sant Sadurní, Millàs o Madremanya) però hem trencat abans i hem acabat sortint a la carretera de Cruïlles a Cassà, que l'hem creuada un parell de cops. Anàvem ben sols i a mesura que anàvem trobant els controls ens comentàvem que érem els primers. Força d'aquests camins ja els havia fet en anteriors curses tant de Monells com de Madremanya o alguna caminada nocturna de La Bisbal. El segon control era just al Molí d'en Frigola. Uns metres més endavant, hem trobat el forn de calç de can PuigMiquel. Un cop aquí, el camí ja era directe cap a Sant Sadurní de l'Heura, on hem creuat el poble pel mig, i, tot baixant, fins a Monells, per acabar la cursa en poc més d'1h11m i una mica més de 12'5 quilòmetres.

Òbviament, ens hem aturat primer al cotxe de l'Àngel a fer quatre estiraments i, el més important, deixar passar els primers classificats perquè no érem pas nosaltres el que havíem fet la cursa amb el menor temps. Una altra cosa és si hagués sortit a l'hora i l'hagués feta sol. Un altre gall hauria cantat!

Us deixo l'enllaç al wikiloc i fotografies del Molí d'en Frigola i del forn de calç de can PuigMiquel.