divendres, 28 de setembre del 2012

Clar que sí! Un grapat més d'independentistes!

Crida de Vidal-Quadras a la Guàrdia Civil

L'eurodiputat del PP, Aleix Vidal-Quadras, ha manifestat a Intereconomía que "el Tribunal Constitucional s'oposarà a qualsevol acte que es faci contra la Constitució. Només hi ha un problema: la Generalitat de Catalunya, governada pels nacionalistes, les sentències judicials les ignora".

"La vicepresidenta del Govern, a part del Tribunal Constitucional, que vagi preparant a un general de brigada de la Guàrdia Civil, perquè si no... Les coses s'han de parlar clarament. El referèndum convocat és il·legal. Una institució del Govern espanyol, el Parlament de Catalunya, ha pres una decisió contra l'ordenament vigent", ha indicat.

"A part de recórrer als tribunals, cal fer una altra cosa: L'article 155 de la Constitució preveu un mecanisme per intervenir una autonomia, en cas que aquesta autonomia incompleixi les lleis. Com això ja s'ha donat", ha afegit.

"Jo crec que a part d'impugnar aquesta decisió davant els tribunals, el Govern ha de posar-se en contacte amb Mas i dir-li 'això que has fet estàs en contra de la llei, rectifica o en cas contrari hauré d'intervenir. Si es nega, el Senat es reuneix, vota, el parlament es dissol, el Govern de la Generalitat se'n va a casa i la Delegació del Govern pren el poder a Catalunya", ha proposat.

"El general de brigada, que jo esmentava abans, pren el poder dels Mossos. I ja està. I si treuen la gent al carrer, que la treguin, però no podran estar més d'un mes manifestant-se, de manifestar-se no es menja. El Govern, si persisteixen en aquesta actitud de rebel·lia, ha d'intervenir a l'autonomia rebel. No hi ha volta de full", considera.

"L'experiència ens ha demostrat que no compleixen cap sentència, això que han aprovat ara ho fan contra la Constitució. Qualsevol sentència del TC no servirà per a res. El Govern d'Espanya, com se li va plantejar al Govern de la República de l'any 34, ha de fer complir les lleis. S'ha de fer l'ús legítim, proporcional i prudent, de la coacció", conclou.