diumenge, 16 de setembre del 2012

Cursa dels Sants Metges a Sant Julià de Ramis

Matí boirós, humit i gens calorós avui a Sant Julià de Ramis. Quan he arribat a l'Ajuntament, ja hi havia una bona colla de Trankils fent-la petar al mig del carrer. Esperem que l'organització munti les inscripcions, ens hi apuntem i escalfem una mica. Avui era un cap de setmana ple de curses i això ha fet que la gent es dividís. Per aquest motiu, no crec que passéssim de molt el centenar i mig de persones.

A les 8 del matí, sortida. Els primers quatre quilòmetres són planers tirant avall i això fa que em posi a ritme per sota 4 els dos primers quilòmetres i poc més de 4 els altres dos. Estic a dins d'un grup amb dos corredors més i al davant hi tenim el trio capdavanter. Just abans de la pujada, l'Emílio ens agafa. D'aquest grup de quatre, un ja desisteix i ens quedem tres tirant amunt. En una ziga zaga veiem en Jordi Serra que ens està atrapant. Ple de Trankils a les primeres posicions! La pujada dura un parell de quilòmetres i es va fent dura a mesura que avances. L'Emílio, home de seny, decideix posar-se a caminar. Òbviament l'acompanyo i, en arribar, en Jordi ens diu que ell també s'ha posat a caminar quan ens ha vist a nosaltres. 

Després de la petita pausa, el camí va planejant més fins arribar al Castell de Sant Julià. L'Emílio i en Jordi estan uns segons darrera meu i ara només queda la baixada de dos quilòmetres. Davant meu hi veig el tercer i quart classificat i darrera em trepitgen els peus el sisè i el setè. Tot i baixar a ritme de 3'30, les posicions es mostren invariables i acabo arribant a l'Ajuntament en un temps de 36m13s en 8'3 quilòmetres, a un ritme mitjà de 4m22s.

Destacar el bon paper del nostre jove club, ocupant el 5è, 6è, 7è i 12è lloc (aquest lloc, d'en David Ros) de la general. Us deixo l'enllaç de la cursa al wikiloc.