divendres, 2 de setembre del 2011

Senyors diputats catalans al Congrès, els voto perquè votin

Si voto a les eleccions espanyoles és perquè els diputats catalans votin al Congrès. Per fer el ridícul com avui (sortir fora del Congrés mentre es vota o quedar-s'hi i no fer res) no cal. Sí, no o abstenció. Tampoc és tant complicat oi?

La reforma de la Constitució tira endavant amb PP i PSOE i la inhibició de CiU

El Congrés ha aprovat aquest migdia la primera reforma constitucional de calat des del 1978. A diferència de llavors, aquesta vegada no hi ha hagut consens sobre la modificació, portada a terme perquè a la Carta Magna aparegui el límit de dèficit de les administracions, com reclamen Alemanya i França. La reforma ha tirat endavant amb 316 vots a favor (PSOE, PP i l'únic diputat d'UPN) i 5 en contra (Coalició Cararia, UPyD i dos del PSOE, un de l'exsindicalista Antonio Gutiérrez i un altre, per error, de Jose Manuel Bar), però el rebuig que aquesta mesura legal ha provocat en els partits minoritaris s'ha evidenciat també en dues postures diferents més. Per un costat, els diputats d'ERC, BNG i ICV han sortit de l'hemicicle durant la votació, com a forma de protesta. El PNB, IU i CiU, per la seva part, han decidit estar presents en la votació però sense participar en ella.

EL PERIODICO

http://estaticos.elperiodico.com/resources/jpg/9/2/1314957908529.jpg

3 comentaris:

Marc Mestres i Bas ha dit...

I jo em pregunto: amb la morterada de calés que cobren aquesta gent, encara n'hi ha que s'equivoquen prement un botó de 3 possibles???

jesús ha dit...

Home Marc, és que el portaveu del partit aixeca un dit. I llavors has de saber interpretar-lo. Tampoc és tant senzill ...

Unknown ha dit...

Estem ben guarnits... quin Estat més patètic i miserable. M'avergonyeixo de tot el que passa i de veure com estem perdent pistonada dia rere dia, els catalans, en comptes d'estar mirant cap a Europa i cal al món, amb fermesa, amb projecció de futur i de modernitat. Que trist que és tot plegat. I -canviant de tema- la Generalitat acceptarà que el castellà -llengua forània i imposada- sigui la llengua vehicular de l'ensenyament a Catalunya? Amb aquests polítics de pa xucat amb oli qualsevol cosa dolent és d'esperar :S

Salut i no defallim!