divendres, 16 d’abril del 2010

a aquest pas, la Sagrada Família i la resolució del TC aniran de bracet ...

L'Estatut, en mans del sector més dur del TC

El vicepresident del tribunal, Guillermo Jiménez, és designat nou ponent de la resolució per la presidenta després del fracàs d'Elisa Pérez Vera. L'escollit és un dels sis magistrats que demanava a la ponent l'anul·lació de més articles.

L'anul·lació de 15 articles de l'Estatut que proposava la ponent Elisa Pérez Vera, membre de l'anomenat sector progressista del Tribunal Constitucional (TC), no hauria estat res en comparació amb la sentència que defensarà Guillermo Jiménez. És el vicepresident del TC i ha estat designat aquest divendres nou ponent de la resposta al recurs del PP, després hagi fracassat la cinquena versió de Pérez Vera, que també incloïa la interpretació d'una vintena més d'articles.

Jiménez és un dels sis magistrats que ha votat contra la sentència redactada per Pérez Vera, que només ha rebut quatre vots a favor. Té 70 anys, és un dels quatre magistrats designats pel Senat el mandat dels quals es va acabar el desembre de 2007. Des d'aleshores continua al TC amb el mandat prorrogat, i era un dels dos jutges de l'anomenat bloc conservador que aquesta setmana encara negociava amb Pérez Vera, la presidenta –María Emilia Casas–, Eugeni Gay i Pascual Sala.

AVUI

O sigui, que al nou ponent se li va acabar el mandat el desembre de 2007 ... fa quatre dies. Quina vergonya.


http://lacomunidad.elpais.com/blogfiles/elxakall/sede_Tribunal_Constitucional.jpg