dilluns, 4 de maig del 2009

Verge i Geiken triomfen a la VII Marató d´Empúries

Un total de 980 persones van participar ahir a la VII Marató d'Empúries i el V Terç de la Marató, a l'Escala. D'aquests, 262 van prendre la sortida en la prova de la marató, que va guanyar Ricard Verge Berrar, de l'equip Diadora Domingo Catalán, amb un temps de 2:36:53. Verge va arribar amb gairebé deu minuts d'avantatge respecte al segon classificat, ?Vicenç Sellares Oliveras, de l'equip California Sport (2:46:39). En categoria femenina, la guanyadora va ser l'alemanya Annette Geiken, de l'equip LG RWE Power, amb un temps de 3:27:33. La marató tenia la seva sortida i arribada al Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries. Pel que fa referència al V Terç de Marató (14.000 metres), els vencedors van ser Marc Hurtado i Anna Rosa Moreno.