dimarts, 8 de febrer del 2005

Prestige i el Carmel

Comparació entre el prestige i el carmel.

1) tenint en compte que el partit al qual pertany l'actual president de la Generalitat va dir que aquell cas es va produir per una negligència, ara està dient que aquí també hi ha hagut una negligència?
2) tenint en compte que el partit al qual pertany l'actual president de la Generalitat va dir que els responsables d'allò haurien de dimitir, vol dir que aquí dimitirà algú?
3) tenint en compte que el partit al qual pertany l'actual president de la Generalitat va dir que llavors el PP manipulava la informació dels mitjans públics, està dient que ara ha passat el mateix?
4) tenint en compte que el partit al qual pertany l'actual president de la Generalitat va dir que el govern del PP aprovava el pla Galícia per fer callar la gent, vol dir que aquí també han aprovat un pla de rehabilitació per fer callar la gent?
5) tenint en compte que s'ha presentat un pla sense donar cap xifra concreta, ni explicant exactament què pensen fer, vol dir que aquest pla no estava previst?
6) si el pla no estava previst, vol dir que fins dissabte passat ningú creia que el Carmel necessités cap pla de rehabilitació. Per què des de dissabte cal aquest projecte?
7) Barris de Catalunya que voleu un pla integral de rehabilitació, demaneu si us plau que l'administració us foradi per sota fins que us caiguin quatre o cinc cases. Això sí que és la grossa de veritat i no allò que toca a Sort.