divendres, 28 de desembre del 2012

Matí eqüestre

Avui al matí hem anat direcció Begur per dirigir-nos a l'Hípica Begur, just a l'entrada del poble. Teníem una reserva per fer una ruta amb cavalls que ens duria fins al mar. A les 10 en punt, la Mireia s'ha enfilat a l'Anca i jo a en Tom i, juntament amb una altra parella i el guia, hem començat. El meu cavall semblava que no tenia el dia perquè no feia cas, s'enfilava pel mig del bosc i girava cua quan volia. Després d'un parell o tres d'esbroncades del guia, sembla que s'ha calmat i ja no he tingut cap mena de problema. Només un; la velocitat no era la seva millor virtut. Anava lent i de tant en tant havíem de trotar una mica per tornar al grup. 

Pel que fa al recorregut, hem sortit de l'entrada de Begur i creuant les pinedes i dunes hem arribat als Masos de Pals i, més tard, a la platja de Pals. Una petita volta i refer el camí per tornar a l'hípica. 

Sabia que els cavalls menjaven herbes i matolls però en Tom s'ha cruspit una branca d'olivera que feia ben bé dos dits de gruix. Cal dir, però, que més tard ho ha deixat tot per terra.