dimecres, 9 de desembre del 2009

espero que l'evolució de l'espècie ho arregli

Un menor de Jaén està greu per la broma d'uns amics que li van ficar aire comprimit per l'anus

La broma va estar a punt d'acabar en tragèdia. Un jove de 16 anys està ingressat en estat molt greu en un hospital de Jaén des de divendres passat després que uns amics li introduïssin aire comprimit per l'anus quan estaven jugant al taller mecànic del pare d'un d'ells. Els metges l'han hagut d'intervenir en dues ocasions i li han extirpat la melsa i els intestins, tot i que també té afectats el fetge i el ronyó esquerre i presenta esquinç anal.

L'incident, en què hi podria haver involucrats almenys tres menors més que ja han confessat que es va tractar d'un joc, es va produir divendres a la tarda. El grup es trobava al taller mecànic del pare d'un d'ells, a prop de la comandància de la Guàrdia Civil de Valdepeñas (Jaén), arreglant unes minimotos quan, de broma, van començar a jugar llançant-se ràfegues d'aire amb un compressor de 10 quilos de potència, utilitzat habitualment per inflar rodes de camions.

Òrgans desplaçats

Poc després, el menor, identificat com a F.J.A.P., tornava a casa seva inflat i molt adolorit, per la qual cosa va ser traslladat d'urgències a Jaén en una ambulància, ja que se li havien desplaçat tots els òrgans. Després de diverses intervencions mèdiques, el jove continua ingressat a l'UCI de l'Hospital Médico Quirúrgico de Jaén i tot i que està molt greu, la seva evolució és favorable.

Els pares, que han denunciat els fets davant el jutjat de guàrdia, no es poden creure els fets. “Diuen que estaven jugant, però d'això jo no en dic una broma, encara que tampoc dic que hagi estat malintencionat per matar-lo”, explicava Gabriel A., el pare del menor.

EL PERIODICO

http://www.pistolasparaairemt.com.ar/images/auto01.jpg