dilluns, 27 d’abril del 2009

L'altre dia us vaig dir que m'havien enviat un correu electrònic des de Reagrupament.cat demanant la meva opinió sobre el nou partit polític que voldria impulsar el senyor Carretero. Doncs avui he rebut els primers resultats de l'enquesta:

A principis d'aquesta setmana, us vam fer arribar una enquesta interna pels adherits a Reagrupament.cat on us demanàvem que contestéssiu la següent qüestió:

"Creus que és convenient que a les properes eleccions al Parlament s'hi presenti una candidatura d'ampli espectre que tingui com a eix programàtic central la proclamació unilateral de la independència de Catalunya per una decisió majoritària del Parlament, que posteriorment seria sotmesa al corresponent referèndum de ratificació?"


Primer de tot, us donem les gràcies per la vostra participació i us agraïm tots i cada un dels comentaris que ens heu fet arribar, ja que ens animen encara més a tirar endavant aquest projecte.


Els resultats de l'enquesta han estat (fins avui diumenge a les 12 del migdia):


Vots "SI": 90,08 %

Vots "NO": 9,92 %



L'enquesta continuarà oberta uns dies però durant la setmana que ve la tancarem. Si encara no heu votat ho podeu fer des d'aquí .




Atentament,

Àrea d'Organització
Reagrupament Independentista