dilluns, 16 d’octubre del 2006

entrevista de montilla a la vanguardia

Avui surt publicada a La Vanguardia una entrevista a PP Montilla feta per en Xavier Sala i Martín (el de les camises llampants). És de lectura gairebé obligada perquè al final Montilla s'aixeca i marxa. Però es veu que la Vanguardia no ha transcrit tota l'entrevista perquè es veu que hi apareixen insults, i força. Però a la web d'en Xavier Sala surt tota l'entrevista transcrita i amb talls de veu. Aquí en teniu una petita part:

Aquesta és la transcripció literal de l’entrevista que vaig mantenir amb José Montilla el passat dia 12 a un restaurant de Barcelona on havíem quedat per menjar. Aquesta entrevista ha estat publicada el dia 16 a La Vanguardia. La cinta està en català perquè l’entrevista es va mantenir en català.
La Vanguardia ha decidit no publicar les darreres frases on Montilla perd els nervis i marxa no sense insultar-me fins 5 vegades. El tros que NO publica la Vanguardia es:


José Montilla: El President Maragall ha decidit, ha decidit… Mira, marxem, Toni, marxem. Adéu. Eres más sectario!!! Ets un impresentable!!

Xavier Sala-i-Martín: Però, a veure...

José Montilla: No, no. Vull una cinta del que he gravat, o una còpia. Ets un sectari! Però què et creus! Ets un sectari, ple de prejudicis! Però tu que t’has cregut! Però tu que t’has cregut, tio! Estiguis o no estiguis a Columbia!

Si voleu escoltar l’audio, podeu seguir el següent link: ESCOLTAR TOT.

Si voleu escoltar només els insults que comencen alli on s’acaba l’article de La Vanguardia, seguiu aquest altre link: ESCOLTAR NOMES INSULTS

Si voleu llegir l'entrevista, cliqueu aquí.