diumenge, 25 de març del 2012

La meva segona marató

Avui hem fet una d'aquelles curses especials. Per la distància a recórrer i perquè no se'n fan gaires a la vida. A les 7 del matí, en Carles i l'Anna ens han passat a buscar pel carrer Muntaner i junts hem anat cap a Plaça Espanya. Allà ens hem fet algunes fotografies i cap a escalfar una mica. Ens hem situat a la primera sortida (ens tocava la segona) i ens hem quedat al darrere de tot per esperar-ne la segona. Per tant, hem sortit dels primers de la segona sortida. A partir d'aquí, a fer quilòmetres. Hem anat molt constants, a ritme una mica per sota de cinc minuts el quilòmetre.

Els primers 10 km els hem fet amb 48'56, els segons amb 48'46, el tercer amb 49'42 i el darrer amb 50'01. Fins el quilòmetre 34 hem anat força bé però a partir d'aquí hi havia alguna pujadeta (Arc de Triomf, Urquinaona, plaça Sant Jaume i, evidentment, el Paral·lel) que ens ha fet patir força. Finalment, per 10 segons he aconseguit baixar de 3h30m. Molt content per aquest resultat.

Altres dades a destacar són que la primera mitja marató l'hem feta a 1h44m mentre que la segona amb 1h45m50s. Per tant, força constant.

Us deixo l'enllaç al wikiloc i quan tingui fotos i les classificacions les penjaré. 

2 comentaris:

David Martí ha dit...

Moltes felicitats!

MARTA - RAMIRO - ADAM ha dit...

Felicidades por tu segunda Maratón !

A partir de ahora de sigo.Te dejo mi enlace por si quieres también seguir mis aventuras: http://ramiromartaadam.blogspot.com.es/

Saludos