diumenge, 26 de febrer del 2012

Mitja marató de Barcelona, la vint-i-sisena

En les vint-i-quatre mitges maratons anteriors mai havia baixat de l'hora i mitja i en les dues darreres ho he fet. Avui, a Barcelona m'he quedat a tres segons de la marca de Granollers de fa tres setmanes però, igualment, estic molt content perquè significa que no va ser flor d'estiu. El recorregut és totalment planer i això fa que sempre hagis d'estar marcant ritme ja que a Granollers els deu darrers quilòmetres tendeixen a baixar. El ritme ha estat constant durant tota la cursa (entre 4m10s i 4m15s gairebé sempre) però els darrers cinc quilòmetres he patit una mica. Tot i això, els parcials de 5 i 10 quilòmetres han estat prou bons. El parcial més bo ha estat el segon i el quart pel que fa als 5 quilòmetres i els de 10 quilòmetres han estat gairebé clavats. Cal destacar que si al quilòmetre 5 anava classificat en el lloc 1.420, a meta he arribat el 1.057. Sempre és millor acabar avançant gent!
Finalment, segona millor marca amb 1h29m13s a un ritme de 4m12s i a una velocitat de 14'18 quilòmetres per hora! Us deixo l'enllaç de la mitja marató al wikiloc.
Diumenge que ve, la mitja de Banyoles que ja comptaré amb la companyia d'en Carles, que m'ha abandonat en les dues darreres mitges. La marató de Barcelona ja s'acosta.