divendres, 26 de novembre del 2004

Com tots ja deveu saber a aquestes hores, Catalunya no ha estat acceptada per la FIRS. Perdó, no ha estat confirmada, ja que fa mesos que va ser acceptada. Avui s'havia de confirmar però aquesta votació no es durà a terme. Avui a la nit, s'ha decidit que Catalunya i Gibraltar no estaran en el "paquet" de federacions que avui seran admeses a la FIRS.

Tot i això, crec que hi ha una valoració positiva. Com molts sabreu, els que no ens estimem Espanya ens pregunten per què voleu separar-vos, per què voleu la independència i cinquanta mil preguntes més. Sempre els acabo dient que per què no, que per què sempre som nosaltres els que ens hem de justificar.

Gràcies a successos com el d'avui a la nit, cada cop hi ha més independentistes. Reconeguem aquí el paper del senyor Aznar. Ha fet més independentistes ell solet que nosaltres amb la paraula. I ara, gràcies als senyors que manen a Espanya (PSOE), se n'han fet uns quants més. Cada cop hi ha més repelús cap a l'estat en què ens obliguen a pertànyer. Espero que sigui una bola de neu i sigui imparable. I que finalment, tots els catalans ens treiem la careta i demostrem realment el que som.