dilluns, 12 de juny del 2017

Peixos voladors a la Bisbal

Detingut per vendre cocaïna a la seva peixateria de la Bisbal d'Empordà


Mossos d'Esquadra en col·laboració amb agents de la Policia Local de la Bisbal, van detenir el passat 7 de juny, un home de 30 anys, de nacionalitat marroquina i veí de La Bisbal, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

La investigació es va iniciar el passat 31 de març quan es va localitzar el cadàver d'un home, sense signes de violència, a l'interior del seu domicili de la Bisbal d'Empordà.

Els policies van saber que la persona finada havia consumit algun tipus de substància estupefaent, fet pel qual van iniciar una investigació per tal d'aclarir si aquest extrem podria tenir alguna relació amb la seva mort i saber on hauria comprat la droga.

Agents de la unitat d'investigació de la Bisbal van esbrinar que la droga, probablement, podria haver estat comprada en una peixateria de la població. Per aquest motiu van fer les indagacions necessàries fins que van tenir la certesa que en aquell establiment s'hi distribuïa substàncies estupefaents.

El dia 7 de juny, els agents van fer un escorcoll a la peixateria, on hi van trobar un embolcall que contenia uns 2,80 grams de cocaïna i, a més, es van intervenir 1030 euros que duia el propietari. Per aquest motiu se'l va detenir com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.


El detingut, que té antecedents, va passar el dia 8 de juny a disposició de Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, el qual el va decretar la seva llibertat amb càrrecs.