dijous, 24 de novembre del 2016

Clar, perquè els del PP l'heu tractada molt bé ...

El PP denuncia l'"escrache" a Barberá de Cuatro i La Sexta


El portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando, ha assegurat aquest dijous que al partit no hi ha mala consciència per la mort de la senadora Rita Barberá i ha afirmat que va ser apartada precisament per evitar el seu "linxament", però "les hienes van seguir mossegant-la".
Hernando ha fet aquestes afirmacions a RNE, on ha carregat contra alguns mitjans de comunicació, especialment La Sexta i altres que han fet "seguidisme", per haver convertit Barberá en "un pim-pam-pum al qual castigar permanentment", perquè "donava audiència".
"No són els dirigent del PP, no, no,... ja està bé", ha advertit el dirigent popular, que ha cridat a la reflexió els directius d'aquests mitjans de comunicació, "alguns dels quals s'han omplert les butxaques gràcies perquè a les seves cadenes de televisió es practica un periodisme d'assetjament i 'escrache'". Els ha demanat que pensin si tenen la consciència "neta i tranquil·la" i ha subratllat que "el problema avui és Rita Barberá, demà pot ser qualsevol altra persona".
Segons ha lamentat, gràcies a aquests mitjans hi ha qui viu al Parlament del "dolor", el "rancor" i la "infàmia", com "els senyors de Podem, que han obtingut un gran resultat electoral gràcies a aquestes persones que des dels mitjans de comunicació fan programes en què s'estimula la banalització del mal polític".
Per Hernando, la decisió de Podem d'absentar-se del minut de silenci per la mort de la senadora va ser "repugnant" i ha manifestat la seva decepció especialment amb Íñigo Errejón, a qui ahir li va dir que "ja no tenia res a parlar amb ell".