diumenge, 27 de maig del 2012

Cap de setmana gavarrenc i ciclístic

Entre ahir a la tarda i avui, la Mireia i jo ens hem polit mitja Gavarres. Ahir a la tarda vam sortir de la Bisbal direcció Sant Pol. Vam continuar amunt passant per Santa Llúcia amb intenció d'arribar a Fitor. Però ens vam trobar amb un rally que havia tancat camins i finalment vam acabar baixant fins a Can Cals i d'aquí a Fonteta. En total, més de 17 quilòmetres.
Avui a la tarda, hem tornat a agafar les bicis i hem canviat de zona. Ens hem dirigit cap a Cruïlles i llavors cap a Sant Sadurní de l'Heura passant per l'ermita de Sant Joan de Salelles. Un cop a Sant Sadurní, de baixada fins als Quatre Camins i d'aquí a Monells. En comptes de tornar cap a la Bisbal, hem agafat el camí que surt de l'IRTA i que et porta per camins fins a Millàs o a Cassà de Pelràs. Però allà se m'ha punxat la roda del darrere. La única sort és que hem passat per davant d'un antic professor de la Mireia que ens ha portat fins a la Bisbal i ens ha permès agafar el cotxe i anar a buscar la bici.

En total, més de 35 quilòmetres en dues tardes per les Gavarres. Us deixo els enllaços del wikiloc del primer i segon dia per si algú vol gaudir d'aquest paisatge privilegiat.