dimarts, 1 de març del 2011

No duraran ni un anyet junts?

Laporta adverteix que pot trencar amb SI si no s'alien amb altres formacions a Barcelona

Joan Laporta ha advertit aquest dimarts que podria trencar amb Solidaritat Catalana per la Independència si la formació que dirigeix al Parlament no s'alia amb altres forces independentistes a les eleccions municipals de Barcelona.
El diputat de SI ha amenaçat que "farà un altre plantejament" si "Solidaritat no entra en una gran coalició amb ERC i Reagrupament". 
Laporta ha recordat, en una conferència a la Universitat Pompeu Fabra,  que és el líder del partit Democràcia Catalana, una de les set formacions que integren SI, i ha assegurat que la seva formació no és partidària de presentar-se en solitari a les eleccions municipals de Barcelona.
Preguntat per si, en cas que la resta de partits de SI no volguessin formar part d'una gran coalició independentista a Barcelona, Democràcia Catalana podria aliar-se amb ERC i Reagrupament, Laporta ha contestat amb un breu "ja parlarem", i ha afegit: "Estic disposat a parlar-ho tot, el que és important és buscar la unitat i sumar".

Està a disposició d'encapçalar una candidatura

L'expresident del Barça ha anunciat que la setmana que ve es reunirà amb la resta de formacions que integren SI per "conèixer el posicionament d'altres partits" a l'hora de formar una gran coalició.
Preguntat per si ell mateix podria liderar la candidatura, Laporta ha respost que està a disposició de ser el candidat per a Barcelona, però ha matisat: "Hi ha persones que tenen més trajectòria i més experiència municipal que jo, i per a mi no és una condició encapçalar la candidatura".
Tot i així, Laporta ha assegurat que pot "aportar molt" a la campanya, encara que no la lideri, i ha recordat que com a president del Barça va tenir l'oportunitat de promoure "la ciutat i el país com no s'ha fet mai".


http://media.e-noticies.com/img/20110301/laaa_336.jpg