dilluns, 15 de març del 2010

segon cop? no gràcies

Saura assegura que no ha pensat a dimitir i es veu capacitat per repetir en el càrrec

El conseller d'Interior, Joan Saura, ha assegurat aquest dilluns que no ha pensat a dimitir. I no només això, sinó que encara ha anat més enllà i ha recalcat que es veu capacitat per repetir en el càrrec la pròxima legislatura.

Saura ha fet aquestes declaracions arran de les crítiques que ha rebut el seu departament per la gestió del temporal de neu i per la política, més en general, de la conselleria. En aquest sentit, ha admès que s'ha de ser "més profund i exigent amb la informació que la conselleria rep".

El titular d'Interior, com ja va dir dimarts passat, ha manifestat que es va encertar "bastant en el pronòstic meteorològic, però a Barcelona les previsions que es feien eren menors. Haurien pogut ser millorables un seguit de qüestions", tot i que, al seu entendre, "en 24 hores tot es va normalitzar excepte l'energia".

AVUI

A BCN només es van equivocar en la neu que cauria? Que jo sàpiga, no va ser a la capital del país on més va nevar.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj7gyrNoPDP8WjzavVbczLYFU7XgU_9KrRtIYUzU6f-Vc_ejVz-Q7xka-zhf2Yd7CQUsqCOakBw7Z3auc9estSZsC8l04CedHUoJ1Rj6o4SuOxI4ZBE5CQpq4s0UqEVVqswjy3qnA/s400/Joan_Saura.jpg