dilluns, 23 de març del 2020

Coronavirus. Dia 10.

Dilluns 23 de març de 2020. Dia 10 del confinament pel coronavirus.

Després de 10 dies de confinament, comencen a aparèixer hipòtesis de quan s'acabarà tot això. L'estat d'alarma s'havia d'acabar el 28 de març però aquest dimecres l'allargaran 15 dies més, fins l'11 d'abril. No cal ser gaire agosarat ni un astròleg per saber que l'estat d'alarma es tornarà a allargar i, probablement, més d'un cop. Ara s'està discutint sobre quan s'arribarà al pic de contagis. Segons el ministre de Sanitat Salvador Illa, aquest pic no tardarà gaires dies en arribar (entenc que deu voler dir que s'arribarà aquesta setmana. Recordem, estem a la setmana del 23 al 29 de març) segons la Vanguardia.

I també veiem en un altre mitjà de comunicació com El Confidencial, on un informe realitzat el 13 de març (abans, per tant, de l'estat d'alarma i del semiconfinament) pronostica que la fase de pandèmia  duraria 12 setmanes i s'acabaria l'1 de juny i que el nombre d'ingressos hospitalaris (no d'afectats) arribaria gairebé als 280.000 i als 56.000 morts. 

A veure d'aquí uns dies o setmanes com evoluciona tot.

A cuidar-se i a estar-se a casa.




1 comentari:

namikonaifeh ha dit...

Snow Peak Titanium Spork - TITaniumArt
snowpeak titanium spork. titanium pry bar This titanium white dominus is a design based on Spelaneze's ultramodern concept, how strong is titanium and is very similar to Spelaneze's is titanium a metal ultramodern 2020 ford ecosport titanium concept,