diumenge, 20 de gener del 2013

Marxa de Vilobí d'Onyar

Avui era la 20a edició de la marxa de Vilobí d'Onyar i, com sempre, la participació ha estat massiva. Enguany hem arribat als 1.450 participants. A les 6 del matí ja em trobava amb l'Àngel al lloc tradicional de cada any. Al carrer Madrenys amb la furgoneta de l'Ajuntament per fer tota la ruta amb guix per si alguna fletxa s'havia esborrat i per posar els quilòmetres per tenir ben informats els participants.

A partir de dos quarts de vuit ja han arribat els primers participants per inscriure's i, poc a poc, anar començant a caminar. Han començat a arribar gent coneguda del poble, dels Trankils (crec que avui ha estat la marxa amb més Trankils. A la foto encara hi faltaven en Jordi Cardona i l'Oriol Gafarot que no sé on s'havien amagat ...).

I a les 9 en punt, coet i sortida. Els primers quilòmetres eren un constant avançament de gent. Només sortir, l'Oriol m'ha dit que aniria amb mi tota la cursa (de fet, si no m'ha deixat és perquè no ha volgut ... sobretot a les pujades!) i així ho hem fet. Al quilòmetre 1'5 ens hem trobat en David Ros que havia sortit com una fletxa. Fins a Salitja i Sant Dalmai, és planer però va tirant cap amunt i també hem passat la Rosario i la Sílvia. Al primer quilòmetre no ens hem aturat perquè hi havia molta gent i hem seguit tirant cap a Sant Llop. Quina pujadeta i quin corriolet! Baixant, passant per dins Can Boadas i una bona estona corrent ràpid perquè el terreny ho permetia. Algun tobogan però sempre xerrant (algun cop, però, esbufegant una mica).

Finalment, arribada en 1h11m en gairebé 16 quilòmetres a un ritme proper als 4m30s. Un bon test per a Granollers. A partir d'aquí, han anat arribant els altres. Emilio, David, Jordi Cardona, Àngel, David, Narcís, Rosario, Sílvia i tota la resta. I, finalment, la Mireia amb l'Eva i en Guillem que han fet la llarga caminant.

I d'obsequi, una tovallola!

Us deixo una fotografia i l'enllaç al wikiloc.