dissabte, 2 de setembre del 2006

Ryanair regalarà bitllets a les persones que critiquin amb pancartes Iberia

L'aerolínia de baix cost irlandesa Ryanair ha posat en marxa una més que curiosa i agressiva promoció. La companyia regalarà vols a totes les persones que es presentin amb una pancarta en la qual apuntin una raó per la qual prefereixen volar amb l´empresa Ryanair en lloc de viatjar amb la companyia Iberia.
La cita és dilluns a les onze del matí a la plaça de Catalunya de la ciutat de Barcelona i tots els qui acudeixin a la convocatòria de Ryanair amb la pancarta criticant Iberia i lloant l´aerolínia de baix cost irlandesa rebran un bonus per a un viatge d'anada i tornada per a dues persones amb sortida des de l´aeroport de Girona o del de Reus entre setembre d´aquest any i el mes de maig de l´any vinent.
Segons la responsable de Màrqueting i Vendes a Espanya de l´aerolínia irlandesa de baix cost Ryanair, Caitriona Beggan, l'objectiu d'aquesta particular iniciativa és que la gent «comprovi per si mateixa» que volar amb la companyia irlandesa és «molt millor que volar amb Iberia» i afegia en relació a la companyia espanyola la seva consideració «que tan sovint dóna problemes als passatgers com va succeir en la passada vaga a l'aeroport del Prat».

DIARI DE GIRONA