diumenge, 21 de febrer del 2016

Esquiant a La Molina

Divendres hi havia esquiada a l'institut i alguns professors vam haver de fer l'esforç d'acompanyar els alumnes. El que s'ha de fer ...

diumenge, 14 de febrer del 2016

Mitja marató de Barcelona

Recorregut de la mitja marató de Barcelona. Aquest any queia la setmana següent de la mitja de Granollers i això s'ha notat a les cames. Fins al quilòmetre 10 anava prou bé però a partir de llavors les cames anaven ja carregades. I, a més, a partir del quilòmetre 15'5 quan agafem el litoral, entrava un vent de ponent que encara ho ha posat tot més difícil. Al final, 1h34m42s, tres minuts més que la setmana passada a Granollers. La propera mitja marató, la de Banyoles en tres setmanes. I serà la número 50.

Us deixo l'enllaç del wikiloc i unes fotos.






dissabte, 13 de febrer del 2016

Mala educació

Pots estar-ne a les antípodes ideològicament parlant però sempre cal ser educat. I aquests són els que ens manen?

dimarts, 9 de febrer del 2016

Els voltants de Can Mercader: forn de vidre, suro, font i rajoleria

Ruta turística pels voltants de Can Mercader per veure les particularitats que tenia aquest mas fa dècades. Deixant el cotxe al camí que va cap al Mas Forn del Vidre, anem fins al coll Bregó i, abans d'arribar a Can Mercader, agafem un corriol a l'esquerra que si el seguíssim ens portaria fins a la pista principal del Puig d'Arques, al costat del mas Genoer (és una ruta que vaig fer fa poc). Però ben aviat girem a la dreta per trobar-nos el forn de vidre. Actualment només hi ha dues parets; la volta del forn ja no existeix i tampoc hi ha restes de vidre (fa pocs anys se n'hi trobaven). Segueixo corriol avall fins al passallís del Mas Mates. Agafo el PR groc i arribo a la font d'en Mercader. Aquí intento trobar la rajoleria però no hi ha sort. Al costat de la font, surt un corriol a mà dreta però no sé si és per allà o què. Un altre dia miraré fins on arriba el corriol. Segueixo fins el que deu ser la resclosa del molí de Can Coia i, en comptes de seguir cap al molí, creuo la riera de Pastells i m'enfilo fins arribar a la pista de Can Mercader. Vaig a veure el suro (el pop de les Gavarres) i torno fins al cotxe.

Us deixo unes fotos i l'enllaç del wikiloc

Forn de vidre de Can Mercader

La font de Can Mercader

La resclosa del molí de Can Coia

El suro de Can Mercader: el pop de les Gavarres

diumenge, 7 de febrer del 2016

Crònica de la mitja marató de Granollers 2016

Avui era la meva 11a participació a la mitja marató de Granollers, 48a en total. Com és de costum, hem quedat amb la resta de Trankils al bar que hi ha davant el pavelló olímpic i hem estat petant la xerrada. Després, visita al podi i a escalfar una mica. Foto de rigor just abans de la sortida, tret de sortida i au, a córrer. 

Pujada fins a la Garriga conservant el que es podia i, a partir de la Garriga i amb vent i pluja, avall que fa baixada. He baixat força còmode a ritmes de 4'05 - 4'10 que m'ha permès arribar a meta amb 1h31m42s, la 10a millor marca i la millor en els darrers anys. A Granollers, aquesta ha estat la 4a millor marca.

Finalment, 4m18s el quilòmetre i classificat en el lloc 1.192 d'un total de 8.617 atletes. I la setmana que ve, la mitja marató de Barcelona.

Us deixo l'enllaç del wikiloc.



 

dissabte, 6 de febrer del 2016

Rebuscant a les golfes de casa els pares ens ha aparegut això. I funciona!

Tot a punt per la mitja de Granollers. Els obsequis abans de córrer ...

Demà correré la 48a mitja marató a Granollers. Com ja és tradició en aquests tipus de curses, has d'anar-hi abans a recollir dorsal i obsequis. A veure si algun dia, entre tanta modernitat, ens ho podem estalviar.

Fins demà!




dimarts, 2 de febrer del 2016

I què opinen ERC i Convergència?

Sembla que ja tenim govern espanyol ... però sense president

Podemos Saragossa ha avançat en exclusiva el nou govern espanyol. Però al cap de pocs minuts, ja ho ha eliminat del seu compte de twitter.

  • Pedro Sánchez, president
  • Pablo Iglesias, vicepresident
  • Antonio Hernado Vera, ministre d'Indústria i portaveu
  • Alberto Garzón, ministre d'Economia
  • Meritxell Batet, ministra de Treball i Seguretat Social
  • María Luz Rodríguez Fernández, ministra d'Educació
  • Íñigo Errejón, ministre d'Interior
  • César Luena, ministre d'Agricultura
  • Julio Rodríguez Fernández, ministre de Defensa
  • Antonio Pradas Torres, ministre d'Afers Exteriors
  • Victoria Rosell, ministra de Justícia
  • Xavier Domènech, ministre d'Assumptes Plurinacionals
  • Carolina Bescansa, ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat
  • Maria González Veracruz, ministra de Foment