dimecres, 15 de gener del 2014

Com trobar la Font d'en Simon Cruanyes i no morir en l'intent ...

Feia temps que havia sentit parlar de la font d'en Simon Cruanyes. És una font que la van dedicar a Simon Cruanyes, un gavarrenc que es coneixia el massís com si fos casa seva. No sé ben bé quan hi van posar la placa però no crec que faci més de 10 anys. Doncs la setmana passada hi vaig voler anar i no la vaig trobar. Està tot molt embardissat i costar arribar-hi si no se sap exactament per on anar.

Gràcies a wikiloquers com el capità haddock i la colla de Corçà, seguint les seves indicacions per fi l'he trobada. I, perquè ningú quedi més esgarrinxat del que pertoca, us en faré cinc cèntims.

Jo hi he arribat des de Can Font de Muntanya. S'hi pot arribar per Can Mascort però és més senzill des del primer lloc. Us deixo l'enllaç del wikiloc per saber-ho situar. Un cop a Can Font de Muntanya, s'ha d'agafar el PR groc que va cap a la Font de Cantagalls i s'ha de deixar en un camí que gira a l'esquerra i hi ha una creu que indica que el pr groc no passa per allà. S'ha d'agafar aquest camí i baixar fins que es creua la riera, en un revolt molt pronunciat. Un cop a la riera, el camí s'enfila i gira a l'esquerra. Just al revolt, a mà dreta surt un camí embardissat. S'ha d'agafar aquest camí i seguir sempre pel costat del pendent de la muntanya, no baixar a la riera. Jo hi he baixat i he hagut d'anar per la riera fins trobar la font. Des del camí fins a la font d'en Cruanyes hi ha poc més de 30 metres. No és un camí net perquè hi ha bardisses i arbres caiguts però hi ha llocs pitjors. I el camí és prou ample perquè hi passi un cotxe.

Des d'aquest bloc modest, no costaria gaire trobar-nos uns quants amb quatre xerracs i algun magai i netejar l'accés pequè no sigui tant difícil arribar-hi!

Us deixo fotos i l'enllaç al wikiloc.

Aquesta és l'entrada al camí embardissat


 La Font d'en Simon Cruanyes









dilluns, 6 de gener del 2014

Cursa Mar i Murtra de Blanes

Diumenge 12 de gener de 2014
Cursa Mar i Murtra de Blanes
Sortida a les 9'30 des del passeig de Mar
Recorregut de 20 quilòmetres