dilluns, 28 de gener del 2013

II Cursa de muntanya nocturna de Rocacorba

Dissabte 2 de febrer de 2013
II Cursa de muntanya nocturna de Rocacorba
Sortida a les 18.30 des del pavelló de Canet d'Adri
Recorreguts de 12 i 24 quilòmetres

Mitja marató de Granollers

Diumenge 3 de febrer de 2013
Mitja marató de Granollers
Sortida a les 11 del matí

divendres, 25 de gener del 2013

De Can Font de Muntanya al Puig d'Arques i els Metges.

Deixem el cotxe a Can Font de Muntanya i agafem el camí principal que pujaria als Metges. Abans d'un quilòmetre, un panell ens desvia cap al Mas Mates. Una forta baixada ens porta fins a la riera de Pastells. Aquí hi tindríem força opcions de camí. Una ens portaria cap a Can Mercader, coll Bregó i la carretera de la Ganga. Una altra ens duria cap al molí de Can Coia i el pont de les Dobles. Però agafem el que va cap al Puig d'Arques. Una forta rampa ens porta fins al Mas Mates, un mas abandonat i en força mal estat. El camí segueix pujant, amb algun descans, fins que arribem a la Castanyeda d'en Genoer. Una castanyeda situada al voltant dels 500m i que, evidentment, dóna cara nord. Un cop aquí, només ens falta una petita rampa per arribar al Puig d'Arques i poder observar les vistes de tot l'Empordà, així com el dolmen i el radar. Ens posem a dins del bosc i un caminet ens porta fins a una esplanada i, a través d'un altre caminet, arribem fins al puig de les Gavarres, el cim més alt de les Gavarres amb 532m. Aquí trobem el GR92.1 que el seguirem fins a Can Sitges. El GR ens portaria cap al coll del Matxo Mort però nosaltres seguim les indicacions d'Els Metges. Deixem a la dreta alguns camins que ens portarien a Can Tibau o a Can Caçà i acabem arribant als Metges. Des d'aquí només cal seguir el PR groc que ens porta en uns tres quilòmetres fins a Can Font de Muntanya.

Us deixo l'enllaç del wikiloc i unes fotografies.








dimecres, 23 de gener del 2013

No patiu Espanya, nosaltres solets ja ens ho carregarem

Avui és el dia de la votació de la Declaració Sobiranista i ni s'aconsegueix unitat ni els partits poden anar a una. CiU ha estat a punt de petar, el PSC no sap on va, la CUP fa un sí crític ...

Ja veurem com acaba tot això ... mentre no acabi com el rosari de l'Aurora.


dilluns, 21 de gener del 2013

Cursa de muntanya de Santa Coloma de Farners

Diumenge 27 de gener de 2013
Cursa de muntanya de Santa Coloma de Farners
Sortida a les 9.30h des del parc de Sant Salvador
Recorregut de 20 quilòmetres

XXIX Marxa de Sant Pau

Diumenge 27 de gener de 2013
XXIX Marxa de Sant Pau de Sant Pol de Mar
Sortida a les 8 del matí des de la plaça de l'Hotel
Recorregut de 13 quilòmetres

diumenge, 20 de gener del 2013

Marxa de Vilobí d'Onyar

Avui era la 20a edició de la marxa de Vilobí d'Onyar i, com sempre, la participació ha estat massiva. Enguany hem arribat als 1.450 participants. A les 6 del matí ja em trobava amb l'Àngel al lloc tradicional de cada any. Al carrer Madrenys amb la furgoneta de l'Ajuntament per fer tota la ruta amb guix per si alguna fletxa s'havia esborrat i per posar els quilòmetres per tenir ben informats els participants.

A partir de dos quarts de vuit ja han arribat els primers participants per inscriure's i, poc a poc, anar començant a caminar. Han començat a arribar gent coneguda del poble, dels Trankils (crec que avui ha estat la marxa amb més Trankils. A la foto encara hi faltaven en Jordi Cardona i l'Oriol Gafarot que no sé on s'havien amagat ...).

I a les 9 en punt, coet i sortida. Els primers quilòmetres eren un constant avançament de gent. Només sortir, l'Oriol m'ha dit que aniria amb mi tota la cursa (de fet, si no m'ha deixat és perquè no ha volgut ... sobretot a les pujades!) i així ho hem fet. Al quilòmetre 1'5 ens hem trobat en David Ros que havia sortit com una fletxa. Fins a Salitja i Sant Dalmai, és planer però va tirant cap amunt i també hem passat la Rosario i la Sílvia. Al primer quilòmetre no ens hem aturat perquè hi havia molta gent i hem seguit tirant cap a Sant Llop. Quina pujadeta i quin corriolet! Baixant, passant per dins Can Boadas i una bona estona corrent ràpid perquè el terreny ho permetia. Algun tobogan però sempre xerrant (algun cop, però, esbufegant una mica).

Finalment, arribada en 1h11m en gairebé 16 quilòmetres a un ritme proper als 4m30s. Un bon test per a Granollers. A partir d'aquí, han anat arribant els altres. Emilio, David, Jordi Cardona, Àngel, David, Narcís, Rosario, Sílvia i tota la resta. I, finalment, la Mireia amb l'Eva i en Guillem que han fet la llarga caminant.

I d'obsequi, una tovallola!

Us deixo una fotografia i l'enllaç al wikiloc.


divendres, 18 de gener del 2013

Rutes fetes pel voltant de la Bisbal

Després de temps fent curses, excursions caminant o corrent, cada cop queden menys camins per passar-hi a les Gavarres.


dimecres, 16 de gener del 2013

Ja ha arribat el Carnaval?

El president François Hollande saluda a militars francesos que estan a Mali. Però més aviat semblen l'ós Yogi.


dilluns, 14 de gener del 2013

III Mitja marató de muntanya de l'Albera

Diumenge 20 de gener de 2013
III Mitja marató de muntanya de l'Albera
Sortida a les 9 del matí des de la Plaça Major de Llançà

dilluns, 7 de gener del 2013

XXV Cursa Mar i Murtra de Blanes

Diumenge 13 de gener de 2013
XXV Cursa Mar i Murtra de Blanes
Sortida a les 9'30 des del Passeig de Mar de Blanes
Recorregut de 20 quilòmetres

IV Marxa Nadalenca d'Olot

Diumenge 13 de gener de 2013
IV Marxa nadalenca d'Olot
Sortida a les 9'30 des del Museu dels Sants d'Olot
Recorregut de 7'8 quilòmetres

Leo Messi, pilota d'or.

El diari Le Monde deu haver actualitzat, per error, la seva pàgina web i ha aparegut durant estona la notícia que Leo Messi guanyava per quarta vegada consecutiva la pilota d'or. L'enllaç segueix existint però han esborrat el text. Aquí l'enllaç.

Ara sí, ara no, ara no m'abstinc ...

El PSC s'obre ara a reconsiderar la seva abstenció permanent sobre el dret a decidir 

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, va anunciar en seu parlamentària fa menys d'un mes que el seu grup s'abstindria en totes les votacions que es referissin a la consulta d'autodeterminació que vol impulsar el Govern d'Artur Mas. Aquell anunci, però, no s'ha d'interpretar al peu de la lletra. El portaveu del PSC, Jaume Collboni, ha admès aquest dilluns que es tracta d'un "principi que es pot reconsiderar, no és immutable, és un plantejament de sortida". El sentit del seu vot dependrà, per tant, de si cada proposta que es sotmeti a votació s'ajusta més o menys als plantejaments socialistes.
Collboni ha advertit que, en tot cas, el PSC no avalarà propostes que marquin un rumb sobiranista. "En plantejaments independentistes nosaltres no hi serem", ha subratllat Collboni, que va avisar que el seu partit no pensar col·laborar amb el futur Consell Català de Transició Nacional si es tracta d'un instrument per caminar cap a la independència.


II Cursa de muntanya de Riudarenes

Diumenge 13 de gener de 2013
II Cursa de muntanya de Riudarenes
Sortida a les 9.30h des de la zona esportiva
Recorregut de 20 quilòmetres

dimecres, 2 de gener del 2013

Bon 2013!

Sopar i nit de cap d'any davant del mar a Sant Antoni de Calonge. I a l'endemà, per esmorzar, xocolata desfeta amb croissants. Bon final i bon inici d'any.