dimecres, 22 d’octubre del 2014

XXXVI Marxa de l'Arboç. La Bisbal d'Empordà.

Ja fa un parell d'anys que els Trankils vam decidir no anar en massa a la cursa del Carrer Nou. És una cursa que ha crescut molt però que no ha sabut adaptar-se. Per això, ens apuntem a la marxa de l'Arboç de la Bisbal. A més, personalment, m'és molt més còmode perquè ho tinc a dos minuts.

Una estona abans ja ens hem anat trobant a les inscripcions però avui hi havia moltes casuístiques. En David havia d'anar a Barcelona i ha marxat abans (i ben fosc), d'altres han arribat just a temps. Fotos de rigor i sortida a les 8 tocades. He fet la llarga anant fins una mica més amunt de Can Coia amb en Jordi Casas. A l'Emílio l'he vist ben poc. Està en massa bona forma. Hem planejat al principi cap a la palanca de Cruïlles i al Mas Llobet hi havia el primer control. Hem deixat la pista principal i ens hem desviat per un camp fins a Can Coia. Aquí hi havia la separació entre la curta i la llarga. Els de la llarga hem seguit cap amunt fins arribar a la pista d'els Metges, més amunt de Can Font de Muntanya. Després hem baixat fins al passallís del Mas Mates, on hi havia el segon control. Aquí hem agafat el corriol que surt cap a les roqueres d'en Mercader (per on passarem per la Transgavarres d'aquí quinze dies) i hem sortit gairebé a Can Mercader. Després hem anat fins al coll de Bregó passant per corriols i hem baixat cap al pont de les Dobles i Can Molines i, per Rabioses, fins a la Bisbal.

17 quilòmetres en 1h i 33m, per anar fent cames per la TransGavarres del dia 2 de novembre. Us deixo l'enllaç del wikiloc.